ΧΡΩΜΟΕΠΙΛΟΓΗ

ΠΟΛΥΒΙΟΣ ΚΑΡΡΑΣ

ΑΡΧΙΚΗ -> ΠΡΟΪΟΝΤΑ -> ΣΙΛΙΚΟΝΕΣ & ΣΦΡΑΓΙΣΤΙΚΑ

Στο κατάστημά μας θα βρείτε μεγάλη ποικιλία  από διάφορες εταιρίες που θα καλύψουν όλες τις ανάγκες σας. Ενδεικτικά παραθέτονται παρακάτω κάποιες προτάσεις προϊόντων ανα εταιρία.


ΣΙΛΙΚΟΝΕΣ - ΣΦΡΑΓΙΣΤΙΚΑ
 

ΣΙΛΙΚΟΝΗ ΑΝΤΙΜΟΥΧΛΙΚΗ
από την DUROSTICK

  DUROFLEX-PU
από την DUROSTICK
 
Σιλικόνη μεγάλης ελαστικότητας που διαρκεί, με ισχυρή πρόσφυση σε μη πορώδεις επιφάνειες. Αντιστέκεται στους μύκητες, στις αντίξοες καιρικές συνθήκες και στη UV ακτινοβολία, ενώ είναι ανθεκτική σε απορρυπαντικά, οξέα και αλμυρό νερό. Σταθεροποιείται γρήγορα αντιδρώντας με την υγρασία, ενώ παρουσιάζει εξαιρετική συγκολλητική δύναμη και μακροχρόνια αντοχή ακόμη και σε αρμούς έντονης κινητικότητας, χωρίς να σκάει και να ξεφλουδίζει. Παρουσιάζει υψηλές μηχανικές αντοχές και αντέχει σε θερμοκρασίες από -40°C έως +150°C.    

Ελαστική μαστίχη αρμών, ενός συστατικού, πολυουρεθανικής βάσης. Παρουσιάζει ισχυρή πρόσφυση χωρίς αστάρι σε λείες επιφάνειες, καθώς και σε πολύ πορώδεις με αστάρι PRIMER-PU της DUROSTICK. Είναι μηχανικά ανθεκτική, δεν λαδώνει και αντέχει στον ήλιο και το χιόνι. Δεν επηρεάζεται από το γλυκό ή το θαλασσινό νερό, βάφεται και είναι αποτελεσματική για σφραγίσεις αρμών πλάτους 6-30mm και βάθους 3-15mm.

     
ΑΚΡΥΛΙΚΗ ΜΑΣΤΙΧΗ
από την BISON
  MONTAGE KIT
από την BISON
 

Για το σφράγισμα αρμών, κενών και ανοιγμάτων σε κουφώματα θυρών και παραθύρων, περβάζια παραθύρων, προκατασκευασμένα δομικά στοιχεία, σκάλες, μετώπες - σόκορα, ραμποτέ επενδύσεις, καπνοδόχους, αεραγωγούς και υδρορροές . Κατάλληλη για το σφράγισμα ρωγμών σε τοίχους – βάφεται. Προσκολλάται σε τούβλο, τσιμέντο, γύψο, ξύλο, γυαλί, κεραμικά πλακίδια, μέταλλα και PVC. Παραμένει ελαστική για πάντα. Ανθεκτική στα χημικά. Εξαιρετική πρόσφυση χωρίς χρήση ασταριού. Για εσωτερικούς & εξωτερικούς χώρους.

   

Η «αυθεντική» σύνθεση της ισχυρής κατασκευαστικής - οικοδομικής κόλλας. Άριστη συγκόλληση σε κάθε είδους δομικό υλικό. Super Ισχυρή. Ιδανική για τη συγκόλληση υλικών που υφίστανται πίεση. Για 1001 χρήσεις στη δόμηση, τις κατασκευές, τη διακόσμηση. Καταργεί βίδες ή καρφιά. Για εσωτερική και εξωτερική χρήση. Μόνιμα ελαστική. Γεμίζει κενά. Αντέχει στο νερό. Αντέχει στο χρόνο.

       

ΣΙΛΙΚΟΝΗ ΓΙΑ ΤΖΑΜΙΑ, ΕΝΥΔΡΕΙΑ, ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΑΠΟ ΓΥΑΛΙ
από την BISON

  ΣΙΛΙΚΟΝΗ ΟΥΔΕΤΕΡΗ ΑΝΤΙΜΟΥΧΛΙΚΗ
από την BISON

Αδιάβροχη, στεγανοποιητική σιλικόνη, άριστης ποιότητας. Με μόνιμη και εξαιρετική πρόσφυση στο γυαλί (γυαλί με γυαλίή σε συνδυασμό με άλλα υλικά). Για τη στεγανοποίηση αρμών σε ενυδρεία, στο σπίτι, σε θερμοκήπια, σε πισίνες, στο αυτοκίνητο, το σκάφος κοκ. Ειδική για συγκόλληση και στεγανοποίηση όλων των κλασικών αρμών γυαλιού, ενυδρείων, προθηκών, βιτρίνων καταστημάτων, οικιακών θερμοκηπίων και κατασκευών με διπλά τζάμια. Ανθεκτική στα χημικά. Εξαιρετική πρόσφυση χωρίς χρήση ασταριού.  100% αδιάβροχη. 100% UV – ανθεκτική. 100% ελαστική.

    Αδιάβροχη, στεγανοποιητική σιλικόνη, άριστης ποιότητας. Ουδέτερη, αντιμουχλική, με μόνιμη ελαστικότητα και ανθεκτικότητα στις ακτίνες UV. Ειδική για ακρυλικές μπανιέρες, ακρυλικές, ντουσιέρες και κουφώματα PVC. Για τη στεγανοποίηση αρμών σε κτίρια, προσόψεις, τοίχους, οροφές, το «σφράγισμα» παραθύρων αυτοκινήτων ή σκαφών κοκ. Ανθεκτική στα χημικά. Εξαιρετική πρόσφυση χωρίς χρήση ασταριού. 100% μη οξική. 100% αδιάβροχη.

ΣΙΛΙΚΟΝΗ ΥΨΥΛΗΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ 300 C
από την BISON
 
ACRYLIC PARQUET-SEAL
από την DEN BRAVEN
 

Αδιάβροχη, στεγανοποιητική, άριστης ποιότητας. Με μόνιμη ελαστικότητα σε κόκκινο χρώμα για αρμούς και συνδέσεις που εκτίθενται σε υψηλές θερμοκρασίες. Για τη στεγανοποίηση αρμών και συνδέσεων γύρω από φούρνους, φούρνους μικροκυμάτων, σόμπες, (κεραμικές) εστίες, αγωγούς αποβολής θερμότητας, καπνοδόχους, πύριμαχα προστατευτικά τζακιών κλπ. Επίσης κατάλληλη ως υποκατάστατο φλαντζών σε εξαρτήματα αυτοκινήτων και μοτοσικλετών. Ανθεκτική στα χημικά. Κόκκινη. Εξαιρετική πρόσφυση χωρίς χρήση ασταριού. 100% Ανθεκτική στη θερμότητα μέχρι 300. 100% Ανθεκτική στα χημικά. 100% Ανθεκτική στη βενζίνη και το πετρέλαιο.

   

Εξαιρετικής ποιότητας σφραγιστικό σε αποχρώσεις ξύλου με βάση ακρυλικές ρητίνες. Μετά την ωρίμανση σχηματίζει ένα πλαστο‐ελαστικό σφραγιστικό με πολύ καλή πρόσφυση σε πορώδη υλικά χωρίς τη χρήση ασταριού. Υψηλή πρόσφυση σε τούβλα, τοιχοποιία, ξύλινες επιφάνειες κλπ. Μετά την ωρίμανση μπορεί να βαφτεί. Για χρήση εσωτερική και εξωτερική.

SILICONE STARSEAL
από την DEN BRAVEN
 
FIRE SEALANT 1200 C
από την DEN BRAVEN
 

Eνός συστατικού σιλικόνη για πολλαπλές εφαρμογές. Μετά την εφαρμογή της ωριμάζει με την ατμοσφαιρική υγρασία σχηματίζοντας μία μόνιμη ελαστική σφράγιση. Η Silicone starseal χρησιμοποιείται για σφράγιση σε συστήματα υαλοπινάκων, αρμούς σύνδεσης σε κτήρια, κουζίνες, μπάνια.

   

Το Zwaluw Fire Sealant 1200°C είναι πάστα ανόργανης βάσης που μετά την ωρίμανσή της δημιουργεί μια σκληρή μάζα με αντοχή σε πολύ υψηλές θερμοκρασίες. Xρησιμοποιείται για σφράγιση αρμών σε θερμάστρες, τζάκια, καυστήρες, φούρνους κλπ. Για συγκόλληση και αρμολόγηση πυρότουβλων.