ΧΡΩΜΟΕΠΙΛΟΓΗ

ΠΟΛΥΒΙΟΣ ΚΑΡΡΑΣ

ΑΡΧΙΚΗ -> ΠΡΟΪΟΝΤΑ -> ΔΑΠΕΔΑ

Στο κατάστημά μας θα βρείτε μεγάλη ποικιλία, από διάφορες εταιρίες που θα καλύψουν όλες τις ανάγκες σας. Ενδεικτικά παραθέτονται παρακάτω κάποιες προτάσεις προϊόντων ανα εταιρία.


ΕΠΟΞΕΙΔΙΚΑ ΔΑΠΕΔΩΝ
 
FLORTRED
από την JOHNSTONE'S
 

Χρώμα δαπέδων για την επίτευξη πολύ σκληρής επιφάνειας σε οποιοδήποτε δάπεδο ικανό να δεχθεί μεγάλες μηχανικές καταπονίσεις.
(Δεν απαιτείται αστάρι)

 
DUROEPOXY FLOOR SF
από την DUROSTICK
 

Υψηλής αντοχής έγχρωμη εποξειδική αυτοεπιπεδούμενη βαφή χωρίς διαλύτες, ιδιαίτερα ανθεκτική στις τριβές, τα ισχυρά οξέα και αλκάλια, τους διαλύτες, τα πετρελαιοειδή, το θαλασσινό ή χλωριωμένο νερό, καθώς επίσης και στις ακραίες καιρικές συνθήκες. Η επιφάνεια που δημιουργεί διακρίνεται για την υψηλή σκληρότητά της, είναι μη απορροφητική, δεν επιτρέπει την ανάπτυξη βακτηριδίων και είναι κατάλληλη και για χώρους όπου απαιτείται αυστηρή υγιεινή. Αντέχει σε θερμοκρασίες από -30°C έως +100°C σε ξηρή φόρτιση και έως +60°C σε υγρή φόρτιση.

ΧΡΩΜΑ ΔΙΑΓΡΑΜΜΙΣΕΩΣ
 
ACRYLIC ROAD MARKING PAINT
από την VECHRO
 

Χρώμα διαλύτου βασισμένο σε ακρυλικές ρητίνες κατάλληλο για διαγράμμιση οδών, αεροδρομίων, χώρων στάθμευσης από πίσσα, μπετόν κλπ. Έχει εξαιρετική πρόσφυση  και ελαστικότητα στα προαναφερόμενα υποστρώματα αλλά και σε μεταλλικές επιφάνειες, σοβάδες, λαμαρίνες. Η φωτεινότητά του παραμένει αναλλοίωτη στο χρόνο, τη χρήση ακόμη και υπό αντίξοες καιρικές συνθήκες, με αποτέλεσμα να είναι πάντα καλά ορατό. Παρουσιάζει μεγάλη αντοχή στη χρήση και δεν μαυρίζει από τα ελαστικά των αυτοκινήτων ούτε τους καλοκαιρινούς μήνες, που οι θερμοκρασίες είναι αρκετά υψηλές. Eχει εξαιρετική αντοχή στην τριβή  Στεγνώνει τόσο γρήγορα ώστε η επιφάνεια να μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμη και μετά μια ώρα.