ΧΡΩΜΟΕΠΙΛΟΓΗ

ΠΟΛΥΒΙΟΣ ΚΑΡΡΑΣ

ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗΣ ΚΤΙΡΙΩΝ
ΑΠΟ ΤΗΝ DUROSTICK
 
 1o ΣΤΑΔΙΟ - ULTRACOLL
 

Ινοπλισμένη, τσιμεντοειδούς βάσης κόλλα, ενισχυμένη με ρητίνες, οι οποίες της προσδίδουν ιδιαίτερη ελαστικότητα, υψηλή πρόσφυση και συγκολλητική δύναμη σε θερμομονωτικές πλάκες διογκωμένης (EPS) ή εξηλασμένης (XPS) πολυστερίνης, πετροβάμβακα, πολυουρεθάνης,φελλού κ.ά. σε τοιχία από μπετόν, σοβά, τούβλα (εικ.1) ή τσιμεντόλιθους. Η κόλλα ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις της ETAG 004 για συστήματα εξωτερικής θερμομόνωσης και συμμετέχει στο σύστημα εξωτερικής θερμομόνωσης κτιρίων THERMOSEAL της DUROSTICK ως προϊόν επικόλλησης πολυστερίνης και βασικής επίστρωσης, το οποίο έχει πιστοποιηθεί  από το κοινοποιημένο Ευρωπαϊκό Ινστιτούτο OIB με αριθμό ΕΤΑ-13/0006 και ΕΤΑ-13/0007. Κατατάσσεται στην κατηγορία GP:CS IV/W2 κατά ΕΝ 998-1.

 
 2o ΣΤΑΔΙΟ - NEOPOR EPS 80
   Θερμομονωτικό υλικό υψηλής θερμικής αντίστασης που παράγεται από διογκωμένη πολυστερίνη με προσθηκη γραφιτη
 
 3ο ΣΤΑΔΙΟ - DUROSTICK DS 4160 (+ULTRACOLL)
 +

Δίχτυ από Fiberglass, για τον οπλισμό των επιχρισμάτων σε συστήματα θερμοπροσόψεων, με άνοιγμα καρέ 4x4mm και βάρος 160gr/m2. Διακρίνεται για την αντοχή του σε αλκαλικό περιβάλλον. Προσφέρει σημαντική δομική ενίσχυση και αποτρέπει τη ρηγμάτωση που προέρχεται από τις θερμοκρασιακές μεταβολές.(Κατά την εφαρμογή εγκιβωτίζουμε το δικτύ εντός στρώματος ULTRACOLL και λειαίνουμε την επιφάνεια.) 

 
 4ο ΣΤΑΔΙΟ - ΤΕΛΙΚΟ ΕΠΙΧΡΙΣΜΑ
(ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΟΥΜΕ)

 α)  HYDROSTOP PLASTER ELASTIC (ΛΕΙΟΣ)
  Εύκαμπτος αδιάβροχος αυτοκαθαριζόμενος σοβάς τελικής στρώσης κοκκομετρίας έως 0,8mm με ελαστικές και υδαταπωθητικές ρητίνες νέας τεχνολογίας, o οποίος μόνο με την προσθήκη νερού είναι έτοιμος για εσωτερική και εξωτερική χρήση (εικ.1,3). Είναι ιδανικός για απαιτητικές κατασκευές και εξασφαλίζει μακροχρόνια αντοχή.
 β) HYDROSTOP PLASTER ELASTIC (ΓΡΑΦΙΑΤΟΣ)
 

Εύκαμπτος, υδαταπωθητικός σοβάς τελικής στρώσης κοκκομετρίας έως 4mm με ελαστικές και υδαταπωθητικές ρητίνες νέας τεχνολογίας o οποίος μόνο με την προσθήκη νερού είναι έτοιμος για εσωτερική και εξωτερική χρήση. Είναι ιδανικός για απαιτητικές κατασκευές εξασφαλίζοντας μακροχρόνια αντοχή.

 

 

 ΒΙΝΤΕΟ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ