ΧΡΩΜΟΕΠΙΛΟΓΗ

ΠΟΛΥΒΙΟΣ ΚΑΡΡΑΣ

ΑΡΧΙΚΗ -> ΠΡΟΪΟΝΤΑ -> ΞΥΛΙΝΕΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΕΣ - > ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ

Στο κατάστημά μας θα βρείτε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων, από διάφορες εταιρίες που θα καλύψουν όλες τις ανάγκες σας. Αναλόγως την επιφάνεια που θέλετε να βάψετε π.χ. καινούργια, παλαιότερα βαμμένη, με φθορές μικρές ή μεγάλες, είμαστε έτοιμοι να σας προσφέρουμε την καλύτερη λύση. Ενδεικτικά παραθέτονται παρακάτω κάποιες προτάσεις προϊόντων ανα εταιρία. Συντηρητικά - Βερνίκια
 
SMALTOXYL ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΟ
από την VECHRO
 
AQUAXYL PLUS ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΟ
από την VIVECHROM
 

Έγχρωμο υδατοδιαλυτό συντηρητικό που διεισδύει και εμποτίζει τους πόρους του ξύλου, παρέχοντας αποτελεσματική προστασία από ξυλοφάγα έντομα, μύκητες που καταστρέφουν το ξύλο ή δημιουργούν μούχλα και το αποχρωματίζουν. Κατάλληλο για κάθε ξύλινη επιφάνεια. Διατηρεί την ελαστικότητά του και ακολουθεί τις φυσικές κινήσεις του ξύλου ενώ παράλληλα αναπνέει.

   

Άοσμο συντηρητικό και προστατευτικό βερνίκι ξύλου βάσεως νερού εσωτερικής και εξωτερικής χρήσης που αφήνει να φαίνονται τα νερά του ξύλου και αναδεικνύει τη φυσική ομορφιά του. Είναι απαραίτητο για κάθε καινούργια ή άβαφη ξύλινη επιφάνεια όπως πόρτες, παράθυρα, κουφώματα, ταβάνια, ξυλεπενδύσεις, υπόστεγα, πέργκολες, περιφράξεις και κάθε ξύλινη επιφάνεια. Διεισδύει βαθιά στο ξύλο, προστατεύοντάς το από τους μύκητες / μπλε κηλίδες. Περιέχει επιπλέον φίλτρα UV για αποτελεσματική προστασία από την υπεριώδη ηλιακή ακτινοβολία. Είναι υδατοαπωθητικό, έχει μεγάλη ελαστικότητα και διεισδυτικότητα και δεν ξεφλουδίζει, φουσκώνει ή σπάει. Έχει μεγάλη αντοχή στον ήλιο και την υγρασία.

     
VIVEXYL ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΟ
από την VIVECHROM
  SMALTOXYL ΒΕΡΝΙΚΙ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ
από την VECHRO
  Έγχρωμο συντηρητικό ξύλου εσωτερικής και εξωτερικής χρήσης που διεισδύει στο ξύλο και το προστατεύει από τους μύκητες και τις μπλε κηλίδες. Εφαρμόζεται σε πόρτες, παράθυρα, κουφώματα, ξυλεπενδύσεις, έπιπλα κήπου, υπόστεγα, αποθήκες, δοκάρια, πέργκολες, περιφράξεις. Βάφεται εύκολα και έχει μεγάλη διεισδυτικότητα που του επιτρέπει να ακολουθεί τις συστολές και διαστολές του ξύλου χωρίς να ξεφλουδίζει, φουσκώνει ή σπάει. Έχει μεγάλη αντοχή στον ήλιο και την υγρασία και προσφέρει αποτελεσματική προστασία τονίζοντας ταυτόχρονα τη φυσική ομορφιά του ξύλου.Το VIVEXYL είναι έγχρωμο συντηρητικό ξύλου εσωτερικής και εξωτερικής χρήσης που διεισδύει στο ξύλο και το προστατεύει από τους μύκητες και τις μπλε κηλίδες. Εφαρμόζεται σε πόρτες, παράθυρα, κουφώματα, ξυλεπενδύσεις, έπιπλα κήπου, υπόστεγα, αποθήκες, δοκάρια, πέργκολες, περιφράξεις. Βάφεται εύκολα και έχει μεγάλη διεισδυτικότητα που του επιτρέπει να ακολουθεί τις συστολές και διαστολές του ξύλου χωρίς να ξεφλουδίζει, φουσκώνει ή σπάει. Έχει μεγάλη αντοχή στον ήλιο και την υγρασία και προσφέρει αποτελεσματική προστασία τονίζοντας ταυτόχρονα τη φυσική ομορφιά του ξύλου.    
Οικολογικό υδατοδιαλυτό άοσμο προστατευτικό και διακοσμητικό βερνίκι ξύλου χαμηλής σάρκας, για κάθε ξύλινη επιφάνεια σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.  Αναδεικνύει τη φυσική ομορφιά του ξύλου χωρίς να σκάει ή να απολεπίζεται. Είναι «μικροπορώδες» και αποτελεί μία βαλβίδα ασφαλείας για το ξύλο, αφού το αδιαβροχοποιεί και τού επιτρέπει να αναπνέει. Παρουσιάζει εξαιρετική  πρόσφυση πάνω σε παλαιά αλκυδικά βερνίκια.  Περιέχει κατάλληλα φίλτρα UV που παρέχουν αποτελεσματική προστασία από την υπεριώδη ακτινοβολία. Λόγω της ειδικής σύνθεσής του προστατεύει τον υμένα του χρώματος από την ανάπτυξη μούχλας και μυκήτων. Διατηρεί την ελαστικότητά του με αποτέλεσμα να ακολουθεί τις φυσικές κινήσεις του ξύλου.

     
VIVELACK ΒΕΡΝΙΚΙ
από την VIVECHROM
  TEAKOIL
από την VIVECHROM
 

Έγχρωμο διακοσμητικό και προστατευτικό βερνίκι ξύλου εσωτερικής και εξωτερικής χρήσης. Εφαρμόζεται σε πόρτες, παράθυρα, κουφώματα, κουπαστές, ξυλεπενδύσεις και γενικά σε κάθε ξύλινη επιφάνεια. Βάφεται εύκολα και απλώνει θαυμάσια. Έχει μεγάλη ελαστικότητα και σκληρότητα και εξασφαλίζει στο ξύλο προστασία και ωραία εμφάνιση.

   

Eιδικό μείγμα από έλαια, το οποίο χρησιμοποιείται για τη συντήρηση και το φρεσκάρισμα σκληρών κυρίως ξύλων όπως τίκ, μαόνι, ιρόκο αλλά και κάθε γυμνό ξύλο. Απορροφάται από το ξύλο γεμίζοντας τους πόρους του χωρίς να σχηματίζει φιλμ και εμποδίζει την διείσδυση του νερού. Ζωντανεύει και τονίζει τη φυσική απόχρωση και την υφή του ξύλου, η οποία έχει ξεθωριάσει με τον καιρό ή τη χρήση. Είναι ιδανικό για έπιπλα κήπου και βεράντας, για έπιπλα εσωτερικού χώρου, καθώς και για κάθε ξύλινη διακοσμητική κατασκευή.

     
 SMALTOXYL TEAC OIL
από την VECHRO
  AQUAXYL VARNISH
από την VIVECHROM
 

Άχρωμο ειδικά επεξεργασμένο λάδι συνδυασμένο με κερί αδιαβροχοποίησης για τη συντήρηση και το φρεσκάρισμα σκληρών ξύλων όπως τικ, μαόνι, ιρόκο και άλλα εξωτικά ξύλα. Κατάλληλο για εσωτερική και εξωτερική χρήση. Αντικαθιστά τα φυσικά έλαια των σκληρών ξύλων που χάνονται λόγω της φθοράς από το χρόνο. Αναδεικνύει και ζωντανεύει τη φυσική ομορφιά των ξύλων προστατεύοντας από το νερό, τον ήλιο, την αλμύρα και τις λιπαρές ουσίες, αφήνοντας τα ταυτόχρονα να αναπνέουν. Ιδανικό για έπιπλα κήπου και καταστρώματα (deck) από σκληρά ξύλα. Έχει μεγάλη απόδοση, δουλεύεται εύκολα και απλώνει θαυμάσια. Διεισδύει και δεν σχηματίζει φιλμ.

     

Άχρωμο βερνίκι ξύλου βάσεως νερού, εσωτερικής και εξωτερικής χρήσης. Δημιουργεί ένα όμορφο γυαλιστερό ή σατινέ φινίρισμα, αναδεικνύοντας τη φυσική ομορφιά του ξύλου. Εφαρμόζεται σε πόρτες, παράθυρα, κουφώματα, ξυλεπενδύσεις και κάθε ξύλινη επιφάνεια. Είναι άοσμο και βάφεται εύκολα. Έχει μεγάλη ελαστικότητα και δεν ξεφλουδίζει, φουσκώνει ή σπάει. Περιέχει φίλτρα UV για αποτελεσματική προστασία από την υπεριώδη ηλιακή ακτινοβολία. Είναι υδατοαπωθητικό ενώ επιτρέπει στο ξύλο να αναπνέει.ΒΕΡΝΙΚΙΑ ΠΑΤΩΜΑΤΩΝ
 
FLOOR VARNISH
από την ER-LAC
 
VERNIS GLOSS
από την ER-LAC
 

H ER-LAC αξιοποιώντας την εμπειρία της στα βερνίκια πατώματος ανέπτυξε ύστερα από μακροχρόνια έρευνα το υδατοδιαλυτό σύστημα βερνικιών πατώματος! Το Floor Varnish έχει όλες τις πολύ καλές μηχανικές ιδιότητες και αντοχές του βερνικιού πατωμάτων της ER-LAC, που γνωρίζετε και έχετε εμπιστευτεί τόσα χρόνια. Δεν επηρεάζεται από τα υγρά καθαρισμού και διατηρεί την γυαλάδα του για πολλά χρόνια.

   

Το Βερνίκι Πατωμάτων Vernis είναι βερνίκι πολυουρεθανικής βάσης δύο συστατικών για ξύλινα πατώματα. Έχει μεγάλη απόδoση και πολύ καλές μηχανικές ιδιότητες. Είναι πολύ σκληρό, ώστε να αντέχει στις τριβές και να μην χαράζεται ενώ συγχρόνως έχει μεγάλη ελαστικότητα. Έχει πολύ καλές μηχανικές αντοχές σε χημικές επιδράσεις και δεν επηρεάζεται από υγρά καθαρισμού. Διατηρεί τη γυαλάδα του για πολλά χρόνια.

         
VERNIS SATINE
από την ER-LAC 
  VITRIFICATEUR ULTRA RESISTANT AQUARÉTHANE
από την SYNTILOR
 

Τώρα το βερνίκι πατωμάτων δύο συστατικών της ER-LAC στην ίδια αξεπέραστη ποιότητα σε Satine εμφάνιση με τις ίδιες αντοχές. Χρησιμοποιείστε το μοναδικό βερνίκι πατωμάτων δύο συστατικών της ER-LAC στα ξύλινα πατώματα του σπιτιού σας. Το Βερνίκι Πατωμάτων Vernis είναι βερνίκι πολυουρεθανικής βάσης δύο συστατικών για ξύλινα πατώματα. Είναι πολύ σκληρό, ώστε να αντέχει στις τριβές και να μην χαράζεται ενώ συγχρόνως έχει μεγάλη ελαστικότητα. Έχει πολύ καλές μηχανικές αντοχές σε χημικές επιδράσεις και δεν επηρεάζεται από υγρά καθαρισμού. Δίνει βελούδινη επιφάνεια με ομοιογένεια στο ματάρισμα χωρίς ματίσεις.

 

Bερνίκι πατωμάτων νερού, μεγάλης αντοχής στις τριβές και τα γδαρσίματα, είναι εύκολο στη χρήση, έχει γρήγορη σκλήρυνση και πολύ υψηλές αποδόσεις. Δεν απαιτείτε αστάρι για την εφαρμογή του, συνιστάτε για εσωτερική χρήση και το φινίρισμα του είναι γυαλιστερό ή σατινέ.
ΡΙΠΟΛΙΝΕΣ
 
SMALTOLUX HYDRO
από την VECHRO
 
AQUACHROM ECO
από την VIVECHROM
 

Οικολογική άοσμη, υδατοδιαλυτή, πολυουρεθανική ακρυλική ριπολίνη υψηλής ποιότητας. Υποαλλεργική με εξαιρετική αντιμυκητιακή δράση. Βραβευμένη από το Βρεττανικό Ίδρυμα Αλλεργιών. Εφαρμόζεται σε ξύλο, μέταλλο, γυαλί, αλουμίνιο, σκληρό PVC, εξασφαλίζοντας ισχυρή πρόσφυση. Παρουσιάζει σημαντικά μεγαλύτερο ανοικτό χρόνο δουλέματος (opentime), διευκολύνοντας την εφαρμογή ιδιαίτερα τους ζεστούς μήνες.

   

Oικολογική ριπολίνη νερού εξαιρετικής ποιότητας, για ξύλινες επιφάνειες, με ειδικές πρώτες ύλες νέας τεχνολογίας. Έχει εξαιρετική πρόσφυση και είναι κατάλληλο για την επαναβαφή παλαιών βερνικοχρωμάτων διαλύτου (ριπολίνες ή λαδομπογιές). Έχει μεγάλη λευκότητα και δεν κιτρινίζει με την πάροδο του χρόνου. Δουλεύεται εύκολα, απλώνει θαυμάσια και έχει μεγάλη ελαστικότητα. Έχει μεγάλη καλυπτικότητα και απόδοση και εξασφαλίζει ένα τέλειο φινίρισμα.

     

LASURE OPAQUE
από την TOLLENS

 

ACRYLIC EGGSHELL
από την LITTLE GREENE

 

Ακρυλικό αδιαφανές χρώμα νερού ανοιχτού πόρου για ξύλινες επιφάνειες. Εντομοκτόνο - μυκητοκτόνο, υδρόφυγο με αντι UV. Χρήση εξωτερική - εσωτερική. Μη τοξικό για τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

   

Ριπολίνη νερού υψηλής ανθεκτικότητας για χρήση σε εσωτερικές και εξωτερικές εφαρμογές. Στεγνώνει δίνοντας ένα ομοιόμορφο τελείωμα με εφέ κελύφους αυγού με εξαιρετική ανθεκτικότητα στο νερό και άψογη ικανότητα προσκόλλησης σε κάθε επιφάνεια.

         
SMALTOLUX EXTRA
από την VECHRO 
 
ULTRALAC
από την ΧΡΩΤΕΧ
   Νέας γενιάς γυαλιστερή ριπολίνη υψηλών προδιαγραφών, κατάλληλη για εσωτερική και εξωτερική χρήση, με χαμηλή περιεκτικότητα VOC και χαμηλότερη οσμή κατά την εφαρμογή. Ιδανικό για εφαρμογή σε ξύλινες και μεταλλικές επιφάνειες. Προσφέρει τέλειο φινίρισμα και εξαιρετικές μηχανικές αντοχές. Διατηρεί τη γυαλάδα και παρουσιάζει υψηλή αντοχή στο νερό. Aποτελεί ιδανική λύση για φρεσκαρίσματα λόγω της υψηλής καλυπτικότητας. Απλώνει θαυμάσια και δουλεύεται εύκολα. Παρουσιάζει αυξημένη αντοχή στο κιτρίνισμα και πολύ καλό στέγνωμα. Δεν περιέχει μόλυβδο και χρωμικά.    

Εφαρμόζεται σε εσωτερικές και εξωτερικές επιφάνειες ξύλου ή μετάλλου. Δουλεύεται εύκολα και απλώνει ομοιόμορφα στην επιφάνεια, δίνοντας ένα εξαιρετικό φινίρισμα. Έχει μεγάλη καλυπτικότητα και γρήγορο στέγνωμα. Προσφέρει μια ελαστική αλλά εξαιρετικά ανθεκτική επιφάνεια. Παρουσιάζει μεγάλη αντοχή στην επίδραση δυσμενών καιρικών συνθηκών και στο συχνό πλύσιμο.

 ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΕΠΙΦΑΝΕΙΩΝ - ΥΠΟΣΤΡΩΜΑΤΑ
 
SMALTOLUX MASTER PRIMER
από την VECHRO

AQUACHROM PRIMER ECO
από την VIVECHROM
 

Οικολογικό ακρυλικό υδατοδιαλυτό αστάρι πολλαπλών χρήσεων ιδανικό για εσωτερική χρήση. Η ειδική σύνθεσή του δίνει άριστα αποτελέσματα και σε εξωτερικές επιφάνειες. Παρουσιάζει μεγάλη πρόσφυση πάνω σε ξύλα, MDF, νοβοπάν, επιφάνειες βαμμένες με λαδομπογιά, μεταλλικές επιφάνειες, αλουμίνιο, γαλβανιζέ, γυαλί, σκληρό PVC. Αποτελεί ιδανικό υπόστρωμα, για τις υδατοδιαλυτές ριπολίνες  SMALTOLUX hydro, αυξάνοντας την απόδοση και ενισχύοντας τις ιδιότητές τους. Δίνει επιφάνεια με μεγάλες αντοχές και ανθεκτικότητα συγκρινόμενη με τις συνηθισμένες βελατούρες και αστάρια μετάλλου.  Εφαρμόζεται ευχάριστα  λόγω της χαμηλής οσμής του. Δουλεύεται πολύ εύκολα και απλώνει θαυμάσια  χωρίς να λερώνει. 

   

Το AQUACHROM PRIMER ECO είναι οικολογική βελατούρα νερού ιδανική για εσωτερικές ξύλινες επιφάνειες. Δουλεύεται εύκολα, τρίβεται θαυμάσια και έχει μεγάλη καλυπτικότητα. Εξασφαλίζει την τέλεια πρόσφυση του τελικού χρώματος. Είναι το ιδανικό υπόστρωμα για επιφάνειες που βάφονται με το οικολογικό βερνικόχρωμα νερού AQUACHROM ECO της Vivechrom.